sâmbătă, 17 august 2013

CARTE PERSONALIZATÃ PENTRU COPII - UNICAT, HANDMADE
PENTRU COPII DE LA 0 LA 9 ANI
Descoperiţi miracolul poveştilor prin intermediul cărţilor personalizate – un cadou unicat, original, handmade, creat special pentru copilul dumneavoastră. 

„Povestea numelui meu” este o carte în care copilul descoperă literele care îi alcătuiesc numele.


Animale terestre, păsări, insecte şi vietăţi marine, apar pe rând, se prezintă şi aleg câte o literă pentru numele copilului.


Ilustraţiile şi textul se îmbină într-o poveste curgătoare, relaxantă, instructivă; iar paginile de colorat îi oferă copilului posibilitatea de  a-şi dezvolta atenţia, grija, esteticul, bucuria jocului, bucuria realizării.

  
Copiii cărora li se citeşte de mici vor învăţa să fie ei înşişi buni cititori. Cu cât li se citeşte mai mult copiilor, cu atât sunt mai interesaţi să înveţe să citească.

 „Povestea numelui meu” este un proiect unic în România. 


Cartea are coperte cartonate şi lucioase, file din hârtie cartonată semilucioasă, pe care se pot folosi creioane colorate. Şi, aşa cum fiecare copil are numele său personal şi diferit de al altora, la fel şi cartea sa va fi personală, UNICAT, prin urmare diferită de oricare alta.


Dimensiuni: 19 cm / 22 cm.***


Preţ: 25 lei la care se adaugă 2 lei pentru fiecare literă din nume. De exemplu, dacă numele complet al copilului (nume + prenume) conţine 18 litere, preţul se calculează astfel: 25 lei + 2x18 lei = 61 lei, iar cartea va avea 48 de pagini. 

Exemplu: ANDREEA-MIRUNA IVĂNESCU  (21 litere) - pretul cartii va fi 67 lei (25 + 2x21)

NUMELE VA FI COMUNICAT (prin mail sau telefon) CU DIACRITICE! Manuscrisul conţine pagini speciale pentru diacritice (Ă, Â, Î, Ş, Ţ)


Pentru comenzi, detalii legate de plată şi livrare, precum şi pentru alte informaţii, vă stăm la dispoziţie pe email:  miracolul.povestilor@gmail.com

sau la telefon: 0737.462.352 Livrare oriunde în România şi Europa. 
Pentru municipiul Constanţa, livrările vor fi făcute personal.NOTA: Pentru solicitările de expediere la un termen predefinit (aniversare, Crăciun, onomastică etc.) , trebuie ţinut cont de faptul că timpul de realizare şi de expediere a cărţii este de circa 20 zile – aşadar, comenzile trebuiesc făcute în timp util - de preferat cu o luna inainte.2 comentarii:

  1. Daca se citeste copiilor inca de cand pot sta pe genunchii nostri, atunci cand vor fi suficient de mari pt. a citi singuri, vor asocia deja cartile si cititul cu amuzamentul si placerea.
    Exista exercitii de creativitate, jocuri educative si traditii de familie, care pot servi aceluiasi scop: incurajarea copiilor de a invata si de a acumula cunostinte intr-o maniera placuta. Din fericire, vor ajunge la un moment dat sa inteleaga singuri acest lucru fara a mai fi nevoie a se crea stimuli artificiali.
    Mult succes in distribuirea cat mai multor carti! Mirela

    RăspundețiȘtergere